actualitat

Eva Dénia deixa la seva carrera en solitari

La cantant valenciana anuncia que manté els compromisos adquirits i que segueix amb les Sis Veus

| 17/05/2021 a les 14:00h

Eva Dénia
Eva Dénia | Arxiu Enderrock
“Durant trenta anys la música ha ocupat gran part del meu temps i ha concentrat les meues energies i, per descomptat, les meues il·lusions. Malauradament en els últims temps he anat perdent motivació i ara mateix sent que no tinc ganes de continuar endavant. Hui dia són molts els "oficis" que ha de realitzar un músic per poder tindre una "carrera" musical. No sols ha de compondre, estudiar, assajar i fer concerts. També ha de produir-se i promocionar-se. Ha de portar una pàgina web, comptes en Instagram, Twitter i Facebook, ha d'escriure notes de premsa, confeccionar dossiers i cartells publicitaris, fer treballs de management, comptes, factures i un munt de paperassa. Ha de gravar un disc cada dos anys perquè tot caduca ràpidament i un treball "vell" ja no té lloc en els festivals. Ara també cal fer videoclips, sense vídeos no vas a cap lloc. Els músics ens hem d'autoproduir, posant els diners de la nostra butxaca o fent campanyes de micromecenatge... Totes aquestes tasques, que fins fa poc m'he resignat a fer, ara ja no les suporte”, ha escrit Eva Dénia al seu compte de Facebook.



D’aquesta manera, la cantant valenciana anunciava posar punt final a la seva carrera en solitari. En el mateix comunicat assegurava que “compliré amb els compromisos adquirits i seguiré amb el grup Sis Veus, un projecte que encara m'estimula i en el qual la responsabilitat està molt repartida” i advertia que no començarà nous projectes musicals.


Eva Dénia és una de les cantants més versàtils i interessants de l’escena valenciana. Es va donar a conèixer cantant jazz, però també ha conreat el repertori de Brassens, la cançó brasilera i la música tradicional. En tots ells, ha sabut donar un segell personal.
A més, també ha encapçalat el grup Sis Veus, el projecte que de moment la mantindrà als escenaris. Dénia, germana del també cantant Carles Dénia, ha publicat una desena de referències discogràfiques.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, eva dénia, actualitat

COMENTARIS

Agur

Santi, 20/12/2023 a les 16:46

Una pena muy grande aunque comprendo y estoy de acuerdo con tus razones.
Te escucho mucho en youtube. Creo que eres una de las mejores intérpretes de G.Brassens. Tu versión de la Ballade des dames... de Villon/Brassens es de lo mejor que he escuchado.
Si alguna vez vienes a Donosti/P.Basq estaré en la primera fila y espero poder saludarte.
Courage, Eva !

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.