Actualitat

Miki Núñez, doblement guardonat als Premis RAC105

El terrassenc fa doblet amb el premi a millor artista per votació popular i el de millor videoclip de l'any

Nil Moliner i Jarabe de Palo aconsegueixen els de millor àlbum i millor cançó, respectivament

| 18/05/2021 a les 22:30h

Miki Núñez i Sara Roy als Premis RAC105
Miki Núñez i Sara Roy als Premis RAC105 | Rosa E. Massaguer
Els Premis RAC105 han nascut, com expliquen des de l'emissora, "per reconèixer la feina feta pel sector en l’etapa més difícil per a la música". Tanmateix, avui al vespre s'ha celebrat la gala dels premis a la sala Barts de Barcelona, presentada per Marc Giró i Montse Vidal, i amenitzada per les actuacions de Miki Núñez i Sara RoyDoctor PratsStay HomasSuuBethNil Moliner i Els Amics de les Arts. Els guardons que s'hi han entregat, reconeixen la feina dels artistes en set categories: millor àlbum; millor cançó; millor directe; millor artista revelació; millor videoclip; la cançó que més ha sonat a RAC105; i l'atorgada per votació popular a millor artista. 

Així, el millor artista, segons ha considerat el públic, ha estat Miki Núñez, que també ha rebut el premi a millor videoclip per "Escriurem #JoEmCorono", en la seva versió col·lectiva. Per la seva banda, l'últim disc de Nil MolinerBailando en la batalla (Warner Music Spain, 2020), ha sigut el guanyador de la categoria a millor àlbum; mentre que el de millor cançó ha quedat en mans de Jarabe de Palo per "Eso que tú me das", un tema que forma part de l'últim treball del ja desaparegut Pau Donés.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAC105 (@rac105)


El trio Stay Homas ha estat escollit com a grup revelació, i la cantant barcelonina Suu s'ha emportat el guardó a la cançó més radiada a RAC105 durant l'últim any, per "Tant de bo". El guanyador del premi a millor directe ha estat Buhos, gràcies al seu nou espectacle de teatre Teràpia col·lectiva. Així ho ha elegit el jurat conformat per Jofre Llombart (sotsdirector de RAC1 i RAC105), Albert Buscarons (RAC105), Agnès Marqués (No ho sé de RAC1), Silvia Colomé (Cultura de La Vanguardia), Laura Durán (Canet Rock), Jordi Herreruela (Festival Cruïlla) i el doctor Bonaventura Clotet.
 

Nil Moliner als Premis RAC105 Foto: Arxiu RAC105

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Miki Núñez, Nil Moliner, Els Amics de les Arts, Stay, Suu, Beth, Rac105, Jarabe, Actualitat, Buhos, Pau donés, Premis

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.