estrenes

10 anys de mel de la mà de Joan Reig

Estrenem el primer tastet del segon disc del músic tarragoní, dedicat al seu fill gran

| 25/05/2021 a les 14:30h

Joan Reig
Joan Reig | Arxiu de l'artista
"Un pessic de mel" és el regal de Joan Reig pel desè aniversari del seu fill gran. La cançó, que veurà la llum definitivament demà i que avui podem sentir en primícia, és el primer avançament del segon àlbum en solitari del bateria d'Els Pets. Mentre la resta de l'LP s'acaba d'enllestir, el músic descobreix aquesta melodia divertida i tendra, una entrada a la primavera que pot esdevenir la mateixa unió familiar.  


"Sempre m'havia resistit a fer una cançó d'aniversari al meu fill, però suposo que a la vida sempre ens hem d'acabar menjant les nostres pròpies paraules!", admet el músic. Reig confessa també que "la cançó és fruit de l'enyorament. De tenir la casa buida una setmana, perquè el nen està amb la seva mare, i sents aquella buidor molt profunda... D'aquí en surt la voluntat de manifestar aquest amor incondicional que es pot tenir per un fill".

El videolyric que acompanya aquesta estrena relliga la frescor d'"Un pessic de mel" a través d'imatges gravades a l'exterior, on apareix el qui podria ser el fill de Reig fent passar l'estona en un camp allunyat del mobiliari urbà. Un audiovisual senzill que, tanmateix, fa créixer el significat de la lletra que el músic dedica al preadolescent i amb què s'acomiada de la seva infantesa, un cant a la vida i a les coses senzilles, una "joguina pop". 

Aquesta cançó s'inclou a l'àlbum que Joan Reig prepara per d'aquí a uns mesos i que comprendrà setze peces entre poemes i cançons inèdites, produïdes pel també tarragoní Roger Conesa i enregistrades a Amanita Estudi, de Constantí. "Hi ha algunes coses antigues, però també d'altres fruit del confinament, que el vaig passar fent repòs després d'una operació. Em vaig aïllar de les xarxes socials i vaig centrar-me en mi mateix. Una cosa que comença en un país remot de la Xina i que acaba paralitzant tot el món, fa, si més no, reflexionar una mica". Reig, però, aclareix que malgrat que plana bastant per tot el disc aquesta reflexió, no es tracta d'un treball conceptual.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, clip, estrenes, joan reig, senzill, un pessic de mel, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.