videoclips

Nil Moliner s'estrena en català

«Som ocells» és la primera cançó que Nil Moliner factura en català

| 28/05/2021 a les 10:30h

Nil Moliner al clip 'Som Ocells'
Nil Moliner al clip 'Som Ocells'
Ja ho havia avançat fa uns mesos i, finalment, s'ha fet realitat. Nil Moliner ha publicat la seva primera cançó en català des que va iniciar la carrera en solitari. Es tracta de "Som ocells", un tema que veu la llum de la mà de Gerard Sancho i pren la perspectiva més optimista i agraïda davant d'una ruptura. "És una cançó d'agraïment a l'altra persona per haver compartit tot aquest temps i aventures", explica el músic santfeliuenc. 


Tot i que és el primer tema que factura en català com a Nil Moliner, el músic ja havia cantat en català amb altres projectes anteriors com Cybee. "Ja havia fet moltes coses en català. De fet, m'hi sento molt còmode: és la meva llengua materna i escric molt en català. És la primera que publico, però no l'única que tinc escrita en català, perquè m'hi sento còmode", assegura l'artista.

Quant al videoclip, íntegrament protagonitzat per un Moliner que corre amb un fons ple d'il·lustracions que se succeïxen, va ser enregistrat amb l'habitual productora Grilled Cheese Studio. "El videoclip va ser molt divertit", rememora tot rient: "teníem una cinta de córrer, i havia d'estar mirant a càmera... I córrer en una cinta d'aquestes sense mirar els peus, és perillós! (RIU). Vaig cometre algun error de posar el peu on no tocava i vaig arribar a caure! Però al final va sortir un videoclip del qual estic molt content!".
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Nil Moliner, clip, som ocells, barcelona, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.