Estrenes

Deixar-se anar amb Gessamí Boada

Estrenem «Em rendeixo a tu», un dels dos nous senzills de la cantautora

Gessamí Boada: «Aquest disc és un nou començament de la meva trajectòria»

| 15/06/2021 a les 11:30h

Gessamí Boada
Gessamí Boada
Després de publicar el senzill "Dust in the Sky", dedicat a les víctimes de la pandèmia i presentar el novembre del 2020 el seu segon disc On començo jo (Segell Microscopi, 2020), Gessamí Boada es llança aquest any amb un doble senzill: "Silenci, queda't amb mi" i "Em rendeixo a tu". Estrenem aquest últim avui en exclusiva.


Enregistrada només amb guitarra i veu, "Em rendeixo a tu" deixa sortir tota la delicadesa i la senzillesa de Gessamí Boada en un íntim videoclip amb el mar de fons, on la cantant es rendeix, com ella mateixa canta, a la vida. En aquesta breu però profunda reflexió, la cantautora exposa la seva visió sobre un dels temes que encara avui són tabú, com és el concepte i la imaginació de la seva pròpia mort. 

El videoclip que l'acompanya, ha anat a càrrec d'Aymée Hamon, una artista francesa resident a Barcelona, i l'acompanyament musical de totes dues cançons l'ha portat a terme el guitarrista Pau Figueres. Les mescles les ha fet el seu germà, Arnau Figueres, mentre que les veus han estat enregistrades a Dept17 Studio amb Àlex Carretero com a tècnic.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Gessamí Boada, estrenes, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.