Estrenes

La llum que segueix il·luminant Òscar Briz

Presentem en exclusiva el nou clip de l'autor alcudienc, «La llum es presenta si la crides»

Òscar Briz: «Aquest és un disc d'amor, desamor i psicodèlia»

| 03/06/2021 a les 14:30h

Òscar Briz
Òscar Briz

El darrer treball de l'alcudienc Òscar BrizAmor & psicodèlia en temps de virus (El Ventilador Music, 2020), és un compendi de vuit temes que l’artista va compondre durant l’etapa de confinament el 2020. Avui descobrim el clip de la segona peça de l'àlbum, "La llum es presenta si la crides", una invitació a ser lliures i a sentir-nos bé amb allò que fem.


"Ballar descalç tota la nit. Amb l'alegria omplint-te tot el pit", canta Briz al primer vers de la cançó. La lletra incita a viure sense por i a sentir goig de la vida mentre siguem aquí, deixant de banda els aspectes negatius, i donar més valor a les coses boniques que ens envolten. "Per què abraçar ombres quan la llum es presenta si la crides?", versa la tornada.

Sexe, drogues i rock'n'roll
​Les cançons que configuren l'àlbum s’emmarquen en un context de solitud i aïllament, just havent acabat amb una relació. "Realment, és un disc d'amor, desamor i psicodèlia. Jo he patit un trencament vital molt important", comentava l'autor en una entrevista que vam publicar el passat desembre. "I psicodèlia, que no deixa de ser el reflex d’experimentacions amb substàncies que alteren la ment i com això es plasma en l’art. Hi ha cançons inspirades directament en aquestes experiències".  

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, estrenes, Òscar Briz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.