estrenes

Òscar Briz està tip d'estereotips

Presentem el nou clip del cantautor alcudienc, «Stereotype»

| 04/12/2020 a les 12:45h

Òscar Briz al clip «Stereotype»
Òscar Briz al clip «Stereotype»
Òscar Briz és a punt de publicar el desè àlbum sota el títol Amor & psicodèlia en temps de virus (autoeditat, 2021), compost durant el confinament viscut aquesta passada primavera. El disc s’obre amb “18.350 dies”, un viatge sonor de fins a vuit minuts, del qual Briz, tot escurçant-lo i despullant-ne l’esquelet, ens porta una mostra -just el moll de l’os del tema- que apareix en forma de videoclip com a “Stereotype”. L’estrenem en exclusiva.


Com diuen en castellà, ‘lo bueno, si breve, dos veces bueno’. I és que a Óscar Briz no li calen més que poques paraules i ben dites per transmetre el seu missatge a “Stereotype”. Amb tot just una estrofa en anglès que es repeteix, i una frase en català que es vertebra com a tornada, el cantautor convida a “deixar enrere l'estereotip que un mateix es crea i fa servir”, explica el músic. Ho canta ras i curt: ‘Encara no estàs tip del teu estereotip?’.

El videoclip de tot just tres minuts que acompanya la peça juga amb les llums i els colors, i amb la il·lustració i les imatges reals, per endinsar-nos a la psicodèlia que es presentarà en el disc. L’audovisual ha estat realitzat pel mexicà Daniel Iturbe. Quant a l’àlbum en què s’emmarca “Stereotype”, ha estat editat i produït pel mateix Briz i finançat a través d’una campanya de Verkami. Per fer-lo, per això, ha comptat també amb la banda de músics que l’acompanyen als concerts -Xavier Alaman al baix, Silvia Martí, bateria, i Miguel Caballer, teclats-, a més de Jordi Silvestre al violí i Tere Nuñez i Moisés Bautista en cors addicionals, i amb Daniel Vallés, que en va fer la mescla.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, videoclip, Òscar Briz, estereotip, Stereotype, estrenes

COMENTARIS

Per sentir al oit, i emborronarte la pell.

José andres bria moreno, 04/12/2020 a les 15:38

No és una opinió que es valore per que si. Es l'opinió de un amic que el valora com a persona. El orgull de sentir i perforarte la pell, no es casual, es una fortor de un gran music que entra dins del cor. Un orgull estar prop dell.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.