Actualitat

Mazoni rep el Premi Espai Ter pel nou disc inspirat en l'obra de Beethoven

El cantant empordanès ha estat guardonat per 'Ludwig', que veurà la llum al novembre

| 08/06/2021 a les 14:30h

Mazoni
Mazoni | Arxiu
El cantautor empordanès Jaume Pla (Mazoni) rep el Premi Espai Ter de música d'enguany pel seu nou disc, Ludwig (Bankrobber, 2021), inspirat en l’obra de Beethoven. D'aquesta manera, l'espai de Torroella de Montgrí col·laborarà amb la creació i enregistrament del disc, previst per aquesta tardor.

El jurat ha premiat així “el caràcter innovador d’una creació que parteix d’un dels grans de la música clàssica: el compositor Ludwig van Beethoven (1770-1827) amb una mirada oberta, sincera i de risc per part de l’artista de La Bisbal d’Empordà”. I és que Mazoni ha presentat deu noves melodies que parteixen de fragments samplejats, desconstruïts i reorganitzats de les sonates de piano, els quartets de corda i les simfonies de Beethoven.

Mazoni és el tercer guardonat per l'Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí, que des del 2018 busca donar suport a la creació musical als Països Catalans cedint espais de residència, col·laborant en l’enregistrament i edició del treball, en l’estrena i presentació del disc a l’Espai Ter i donant suport a la gira del projecte guanyador. En la primera edició del certamen va endur-se el guardó el grup vocal In Crescendo amb Inesperat (Espai Ter), i en la darrera -que va ser el 2019, i no el 2020, per culpa de la pandèmia-, Spanish Brass amb Carles Dénia per Mira si hem corregut terres (Espai Ter).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Premi Espai Ter 2021, Mazoni, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.