Sona9

Bisuri i Els Mossos guanya el vot popular de la darrera preliminar del Sona9

La banda de Manacor passa directament a la final del vot popular del concurs

La segueixen Pa Moreno, amb 30% dels vots i Mar Grimalt, amb 20%

| 18/06/2021 a les 21:45h

Bisuri i Els Mossos
Bisuri i Els Mossos | Laura G. Guerra
Bisuri i Els Mossos és la nova banda classificada per a la final popular. En el tercer concert preliminar, han aconseguit el 40% de 391 vots, Pa Moreno, amb el 30%, han quedat en segona posició, seguit de Mar Grimalt, amb el 20%. D'aquesta manera, els de Manacor han passat directament a la final del premi Verkami per Votació Popular. Per la seva part, la resta de bandes hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si poden accedir a una nova fase del concurs. 
 

Mar Grimalt Foto: Laura G. Guerra


La cançó d'autor de Mar Grimalt ha obert la darrera de les preliminars del concurs. L'artista de Felanitx ha començat defensant sola i descalça, amb guitarra i veu, "Cossos" -per primera vegada-, per enfilar, amb proximitat i dolçura, temes com "Dedins", "Vessar", "Accidents a cau d'orella", "Reset" o "Espurnes i coralls", amb què ha deixat la guitarra per acabar amb el pandero quadrat.
 

Pa Moreno Foto: Laura G. Guerra


El duet palmesà Pa Moreno, reconvertit en quartet, ha pujat tot seguit a l'escenari del teatre Xesc Forteza per omplir-lo de rock guitarrer, en el seu primer directe, interpretant cançons com "Peix fumador", "Sa casa se crema", "Mèl·lara" i "Sa calor".
 

Bisuri i Els Mossos Foto: Laura G. Guerra


Ha tancat la vesprada el quintet de Manacor Bisuri i els Mossos que han ensenyat la seva proposta capaç de combinar la dolçor i la foscor, el soul i el rock, el so a vegades destraler de les guitarres amb la veu de vellut de Bisuri. Així ho han demostrat amb composcions com "Aigua i sal", "Contra adicció", "Avui et vull" o "Dama creixent".



Bisuri i els Mossos se suma així a la resta de guanyadors de cadascun dels concerts preliminars d'enguany (Angeladorrrrm, DingDong System, Lal'Ba i La Fera), que accediran directament a la final del vot popular en línia que se celebrarà el proper 27 de juny, i en què el públic podrà votar a través de la web del Sona9. L'artista que rebi més vots durant tot el dia passarà directament a la fase final de la 21a edició del Sona9.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, cròniques, Pa Moreno, Bisuri i Els Mossos, Mar Grimalt, Sona9 2021, Sona9

COMENTARIS

Bisuri i els Mossos

Anònim, 27/06/2021 a les 11:50

Sort

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.