sona9

S'apropa la final del Premi Verkami per Votació Popular del Sona9

Al llarg d'aquest diumenge, es podrà escollir el grup guanyador entre els cinc finalistes elegits pel públic de cada concert preliminar del concurs

 Les bandes seleccionades han estat Angeladorrrm, DingDong System, Lal'Ba, La Fera i Bisuri i Els Mossos

Les votacions s'obriran el 27 de juny a les 00:01h i es tancaran, aquell mateix dia, a les 23:59h

| 22/06/2021 a les 17:15h

Finalistes del vot popular al Sona9 2021: Angeladorrrm, DingDong System, Lal'ba, La Fera, Bisuri i Els Mossos
Finalistes del vot popular al Sona9 2021: Angeladorrrm, DingDong System, Lal'ba, La Fera, Bisuri i Els Mossos | Carles Rodríguez, Xepo WS, Laura G. Guerra
Després d'haver vist en directe els 18 artistes classificats a la fase preliminar, el públic ha escollit que els cinc artistes finalistes del premi Verkami per Votació Popular del Sona9 2021 siguin AngeladorrrmDingDong SystemLal'BaLa Fera i Bisuri i Els Mossos. Tots ells competiran en la final del vot popular d'aquest diumenge.

Així, diumenge vinent, 27 de juny, i des de les 00:01h fins a les 23:59h, es podrà escollir -a través d'Enderrock.cat i Sona9.cat- entre tots cinc grups qui serà el guanyador del premi Verkami, que passarà directament a la fase final del Sona9 2021. A la final del concurs hi arribarà també, a més del grup que esculli el públic, quatre propostes elegides pel jurat, després de veure tots els grups en directe en els cinc concerts preliminars realitzats a Barcelona, Palma i València.

ELS FINALISTES DEL VOT POPULAR

Angeladorrrm a la 1a semifinal del Sona9 2021 (07/06/2021) Foto: Carles Rodríguez


Angeladorrrm (Barcelona) amb els seus sorolls imperfectes de guitarres somníferes, teclats histriònics, bateries que criden i baixos que ronquen.



____

Ding Dong System Foto: Xepo W.S.


DingDong System (València) i la seva proposta electrònica amanida amb ritmes frenètics i rimes iròniques.



____

Lal'Ba Foto: Carles Rodríguez


Lal'Ba (Olesa de Montserrat, Baix Llobregat), que combinen música urbana i fusió, barrejant bongos i ritmes llatins amb autotune i molta energia.



____

La Fera Foto: Carles Rodríguez


La Fera (L'Hospitalet de Llobregat, Barcelonès) amb el seu mestissatge ple de reivindicació, interpretat a cops de reggae, ska i festivitat.



____

Bisuri i Els Mossos Foto: Laura G. Guerra


Bisuri i els Mossos (Manacor) i la seva capacitat de combinar el soul i el rock i el so, a vegades, destraler de les guitarres amb la veu de vellut de Bisuri.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Lal'Ba, Dingdong System, Angeladorrrm, actualitat, verkami, sona9, La Fera, Bisuri i Els Mossos, Sona9 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.