Actualitat

Elisabet Carreño guanya el concurs RiV Sona!

En segon lloc, va quedar el riellenc Riky, seguit de Moais

El Concurs RiV Sona! està a punt per viure la primera edició

| 29/06/2021 a les 18:30h

Imatge il·lustrativa
El dissabte 26 de juny va tenir lloc la final del Concurs Riells i Viabrea Sona, del qual enguany se’n celebrava la segona edició (la primera que es podia dur a terme, ja que l’anterior es va haver de suspendre a causa de la pandèmia). Hi arribaven, després de superar les semifinals corresponents, Elisabet Carreño, Riky i Moais.

Totes tres propostes van defensar el seu projecte en aquest darrer concert del concurs. Carreño, acompanyada d’Itzel Ramos al piano, Eloi Raso al baix i Pablo Iraburu a la bateria,  va enlluernar al jurat -format per Núria Faucha (Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Riells i Viabrea), Quim Frago (cantant de Cara Dura i Tupika, entre d’altres), Ricard Dillet (secretari de l’Associació l’Impuls) i Aline Salazar (com a membre del teixit associatiu de Riells)-, que la va proclamar guanyadora del concurs. Per la seva banda, el cantant i guitarrista Riky i el seu pop-flamenc van ser els més votats pel públic.
 

Riky acompanyat del percussionista Félix Moya Foto: Arxiu RIV


D’aquesta manera, Elisabet Carreño, com a guanyadora, i Riky, en segona posició, van rebre com a premi una actuació remunerada a la Festa Major de Riells i Viabrea 2021. “Vaig saber de l’existència del concurs a través de la meva mare, molt poc abans que s’acabés el termini per presentar-m’hi, així que estava molt il·lusionada, però alhora, com que va ser tot força precipitat, no m’esperava gens que arribaria a ser guanyadora!", admet Carreño. "El dia de la semifinal era just el dia abans de la meva graduació al Conservatori Superior del Liceu on aquests deu temes propis culminaven una etapa formativa molt important per a mi. La veritat és que va ser un cap de setmana carregadíssim d’emocions. Després, gràcies a passar a la final, la meva banda i jo vam poder viure l’experiència de gravar en estudi un preàmbul del que serà el meu primer disc, que si tot va bé començarem a gravar al setembre", explica.

La nit de la final, la música la recorda com a "molt emocionant", amb un públic entregat. "Aquest concurs ha estat un pas més per a poder créixer com a cantautora." I és que assegura que el certamen "permet visibilitzar propostes novedoses i mostrar música en viu de diferents estils i formacions. A més, a nivell organitzatiu, tot l’equip que hi treballa ens han tractat amb molta amabilitat i fent-nos sentir com a casa des del primer moment fins a l’últim.” L’organització, pel seu costat, ha volgut transmetre la seva “satisfacció pel transcurs del certamen, tant per la quantitat de propostes rebudes inicialment, com pel nivell que han mostrat tots els participants dalt de l’escenari”.
 

Elisabet Carreño amb la banda Foto: Arxiu RiV Sona!

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Elisabet Carreño, actualitat, concursos, Riky, RiV Sona, Moais

COMENTARIS

Enhorabuena

José Abel, 29/06/2021 a les 21:41

Muy bien merecido por la constancia, a mi personalmente me gusto mucho. Un Fuerte Abrazo y q sigan los éxitos.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.