actualitat

Enderrock Sona de juliol amb el trap de The Tyets i de Flashy Ice Cream

Dimecres 14 de juliol escoltarem el duet maresmenc i el sabadellenc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Cara o creu de The Tyets i Flashy Ice Cream a l'Enderrock de juliol

| 07/07/2021 a les 17:00h

The Tyets i Flashy Ice Cream
The Tyets i Flashy Ice Cream
El proper dimecres 14 de juliol, The Tyets i Flashy Ice Cream  ens acompanyaran a un nou Enderrock Sona per presentar-nos en directe els seus respectius projectes. El showcase -que també es podrà seguir en streaming- començarà a les 19h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 320 de la revista Enderrock. 

A les 18:45h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19h començarà l'Enderrock Sona de juliol amb l'entrevista i actuació de Flashy Ice Cream, guanyador del Premi Enderrock 2020 a millor disc de música urbana per Don Gelato (Delirics). Tot seguit, parlarem i escoltarem en directe el duet maresmenc The Tyets, que just ha produït el primer disc de música urbana per a nens, Animalari urbà (Luup Records, 2021).

Com ho puc seguir?
Per poder garantir les mesures de seguretat davant la covid-19, aquesta vegada només podran assistir-hi 100 persones. Si t'has quedat sense invitacions, recorda que podràs seguir-ho en streaming a través d'Enderrock.cat.

IMPORTANT:
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, The Tyets, Flashy Ice Cream, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.