actualitat

Enderrock Sona de setembre amb Roba Estesa i Les Montses

Dimarts 14 de setembre escoltarem el duet maresmenc i el sabadellenc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

El sud pren força a l'Enderrock de setembre amb Roba Estesa i La Fúmiga

| 08/09/2021 a les 17:30h

Roba Estesa i Les Montses
Roba Estesa i Les Montses
El proper dimarts 14 de setembre, Roba Estesa i Les Montses ens acompanyaran a un nou Enderrock Sona per presentar-nos en directe els seus respectius treballs. El showcase -que també es podrà seguir en streaming- començarà a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 322 de la revista Enderrock. 

A les 19:15h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30h començarà l'Enderrock Sona de setembre amb el concert de la banda de Sant Vicenç dels Horts, Les Montses, que mostraran els nous temes d'Enlaire (Discmedi, 2021). Tot seguit, parlarem i escoltarem per primera vegada en directe les cançons del nou disc de Roba EstesaRosa permanent (Halley Records, 2021).

Com ho puc seguir?
Per poder garantir les mesures de seguretat davant la covid-19, aquesta vegada només podran assistir-hi 100 persones. Si t'has quedat sense invitacions, recorda que també podràs seguir-ho en streaming a través d'Enderrock.cat.

IMPORTANT:
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Les Montses, Roba Estesa, actualitat, Enderrock Sona