Sona9

El Sona9 d'iCat acaba a la temporada amb Suzanna

El programa s'emet aquesta nit, a les 22h

| 11/07/2021 a les 14:00h

Suzanna
Suzanna | Arxiu
La setmana acaba, és diumenge i tornem a tenir una bona dosi musical amb el programa Sona9 d'iCat. Un espai radiofònic conduït per Lluís Gendrau, que continua descobrint les noves fornades de grups novells, tot repassant les novetats discogràfiques més destacades.

Avui acaba la temporada, però el Sona9 no para. Com cada estiu, el programa descobrirà els nous artistes de l'escena emergent amb els 18 candidats seleccionats de la 21a edició del concurs d’iCat i Catalunya Ràdio. Les tendències, gèneres i estils de la nova generació de músics d’arreu dels Països Catalans, organitzat per la CCMA, Enderrock i la Generalitat de Catalunya, amb el suport del Govern de les Illes Balears, Generalitat Valenciana, la Fundació SGAE, Cases de la Música, Verkami i el patrocini d’Estrella Damm.  

Aquesta nit, es tindrà com a protagonista la cantant i compositora de L'Hospitalet, Suzanna, que presenta el primer àlbum Inna Digital Style (Panchita Records, 2021), a base de píndoles soul-dub amb caràcter jamaicà. Gendrau parlarà amb ella dels secrets del seu debut com a artista de la setmana, i a més descobrirà, del mateix segell de reggae & dub, la veu de Blau Cubarsi. El programa també estrenarà en primícia el tema més estiuenc d'Hereus del Beat, "La caleta", i el darrer senzill del balear Amulet “Un desert de colors”. A més s'escoltarà i es parlarà amb Esther, Narcís Perich, Bòria i del disc 'perdut' en castellà de Xarim Aresté.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sona9, sona9 icat, suzanna

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.