Estrenes

Rumba d’homenatge a Ai Ai Ai

Us avancem la primera de les cançons del nou disc de Pep Lladó

| 12/07/2021 a les 11:00h

Pep Lladó
Pep Lladó | Arxiu Pep Lladó
Pep Lladó i Rafalito Salazar van fundar Ai Ai Ai el 28 de setembre del 1991. A punt de complir-se els 30 anys, Lladó ha compost i enregistrat una rumba d’homenatge la banda. I per acabar d’arrodonir-la, hi ha convidat tots els cantants: Rafalito Salazar, Sicus Carbonell, Miquel Górriz, Jordi Gas i David Torras. A més, Alba Bioque hi fa cors. La cançó es diu “Brama la fera”, en una aclucada d’ull a la primera referència discogràfica dels rumbers: Això brama (BMG Ariola, 1992).



“Ja tocava fer-li un homenatge. Ai Ai Ai ha estat l’eix de la meva vida musical durant 25 anys. Hem fet moltes cançons i hem viscut moltes experiències. Tocava fer una mirada enrere d’homenatge al grup”, explica Lladó, que revela la seva inspiració per fer la lletra: “Hi ha unes aclucades d’ull que els molt experts en Ai Ai Ai entendran. La lletra està basada en el títol dels discos que vam fer. I la tornada encara més, ja que anem repetint 'ai ai ai'."

El títol, de la peça -“Brama la fera”-, explica Lladó que es deu al fet que “l’esperit d’Ai Ai Ai és una fera i vam fer una gira que es deia La fera desbocada. La fera simbolitza aquesta energia vital, les ganes de viure i de menjar-se la vida que van tan vinculades a la rumba”.


El nou disc de Pep Lladó es dirà Les petites certeses i es publicarà aquest novembre amb el segell Sota la Palmera.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Ai Ai Ai, Sicus, rafalito salazar, jordi gas, Pep Lladó

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.