Sona9

La fusió valenciana de Jamaleònics

La multiformació de Sagunt és una de les 18 propostes classificades del Sona9 2021

| 11/08/2021 a les 12:00h

Jamaleònics
Jamaleònics | Xepo WS
Enguany han estat 146 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. A finals del mes de maig, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formen part d'aquesta nova edició, i que ja hem pogut escoltar en directe als concerts preliminars de Barcelona, València i Palma de Mallorca. Ara, durant l'agost, coneixerem, una per una, les propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del concurs. Avui us presentem la multiformació de Sagunt, Jamelònics.


Formats per quatre saxos i una enèrgica base de guitarra, teclats, baix i bateria, els integrants es van conèixer al Conservatori de Sagunt i la seva proposta gira al voltant d’influències que van del reggae a la música balcànica i del rock al punk. Jamaleònics amb referents tan rotunds com la New York Ska Jazz Ensemble, no han parat d’evolucionar fins a definir un impactant directe de fusió valenciana.

La multiformació valenciana està formada per Víctor Sánchez (baix), Arnau Centelles (bateria i veus), Daniel Trujillo (saxo baríton i veus), Javier García (saxo tenor), Manuel Gómez (saxo alto), Pedro José Ponce (guitarra), Sara Pacheco (saxo soprano i alto) i Ximo González (teclats).
 
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Jamaleònics, Sona9 2021, Sona9, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.