Crònica

Miki Núñez desplega carisma a la Cerdanya

El cantant terrassenc i Intana actuen amb èxit a la 6a edició del festival B! de Bolvir

| 08/08/2021 a les 09:00h

Imatge il·lustrativa
Foto: Glòria Castellví
Bolvir (la Cerdanya) va celebrar anit la 6a edició del festival B! de Bolvir, que enguany presentava les actuacions de Miki Núñez i d'Intana, que a darrera hora van substituir la cantant osonenca Ju. Enguany, els concerts es van celebrar dins d'un envelat instal·lat a la plaça de l'Ajuntament, i amb una assistència de cinc-centes persones que van omplir la capacitat del recinte.
 
 
La nit va començar puntual amb el concert d'Intana. El grup va oferir una actuació que es va fer curta, davant d'un públic que va rebre amb entusiasme la proposta de la banda. Després dels seus dos primers treballs A Plan for Us (Satélite K, 2019) i Intana (Satélite K, 2017), el grup de la bandautora badalonina Núria Moliner presentarà en breu al Mercat de Música Viva de Vic el tercer disc, Planeta nou (Satélite K, 2021), que es publicarà el proper mes de novembre. Una proposta de pop atmosfèric i a estones visceral, que en directe creix gràcies al treball d'una banda ben engreixada, formada per Guillem Callejón (guitarra i pedal steel), Jordi Mestres (baix) i Ricard Parera (bateria). A Bolvir va avançar dues cançons del nou treball, "No ens cal anar de pressa" i "Què vols de mi", abans d'acabar l'actuació amb el senzill del seu segon disc, "La teva realitat", i una participativa "Ferðast".
 

Intana al festival B! de Bolvir 2021. Foto: Glòria Castellví


El cantant terrassenc Miki Núñez va actuar a continuació combinant les cançons del seu segon llarg, Iceberg (Música Global/Universal, 2020) amb les del seu debut Amuza (Música Global/Universal, 2019). Una actuació que va combinar els ritmes mestissos –en part per la incorporació d'una secció de vents– amb el pop directe i festiu que és el seu segell d'identitat. Tot i l'energia desplegada, una de les cançons més ben rebudes va ser indiscutiblement la balada "Escriurem", que va interpretar en el tram final del concert juntament amb les molt corejades "Sin noticias de Gurb", "La venda" –la cançó escrita per Adrià Salas, amb la qual va participar a Eurovisió el 2019– i "Celébrate". Núñez va deixar pels bisos "No m'ho esperava" –interpretada en clau acústica amb l'únic acompanyament de la guitarra–, tot just abans de descarregar tota la munició amb "Eterno verano", "Cada pas del camí" i "Me vale".
 

Miki Núñez al festival B! de Bolvir 2021. Foto: Glòria Castellví

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Miki Núñez, Intana, B! de Bolvir

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.