estrenes

El no-res de Marco Pompero

Estrenem en primícia el nou tema de Marco Pompero, titulat «Res»

'Quatre' de Marco Pompero, cançó per cançó

| 29/09/2021 a les 09:30h

Marco Pompero
Marco Pompero | Jordi Arques
Marco Pompero ha tingut un any ben mogut a nivell musical. A finals de març, publicava el segon treball, Quatre (La Fera CC, 2021) i, poc després, es presentava al concurs Sona9, i es convertia en una de les 18 propostes participants dels concerts preliminars. Tan sols mig any després, el cantant alcoià ja prepara per a finals d'octubre un nou àlbum sota el nom Tres (La Fera CC, 2021), i nosaltres, avui, n'avancem en exclusiva la cançó "Res".

 
"Res" reflexiona al voltant de l'estabilitat i la salut mental, i exposa la manera en què Pompero mira d'aconseguir l'equilibri necessari per a la pau interior. "Si mire a dalt no hi ha cap Déu, si mire a baix no hi ha ningú", la frase que obre la cançó, renega de les deïtats per focalitzar-se en les relacions horitzontals mundanes. Així, el músic alcoià reivindica el gaudi de l'espai, l'entorn i les persones que ens anem trobant al llarg del camí que a poc a poc cadascú va construint.

Aquesta concepció de l'equilibri personal i interior es recobreix amb les guitarres de Blai Antoni Vaño i del mateix Marco Pompero, que alternen puntejos elèctrics, a les estrofes, amb grans descàrregues de distorsió a les tornades. També els acompanyen el baix incansable i omnipresent d'Andreu Vidal i les explosions de la bateria que toca Dani Serra. Quant a la producció, la mescla i la masterització també han estat realitzades a càrrec de Vaño, qui alhora ha estat l'ideòleg sonor del tema.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Marco Pompero, estrenes

COMENTARIS

Genial!

Diania.tv, 30/09/2021 a les 14:46

M'encanta! Molt rockera!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.