actualitat

Love of Lesbian, triplement nominat als Grammy llatins

La banda de Sant Vicenç dels Horts ha rebut 3 nominacions pel seu darrer disc 'V.E.H.N.'

També han estat nominats Alizzz, Marc Donés o Jordi Savall, a més de l'argentina resident a Barcelona, Nathy Peluso

 L'entrega dels guardons serà el 18 de novembre a Las Vegas

Els Grammy llatins arrodoneixen un 2020 ple d'èxits per a Rosalia

| 28/09/2021 a les 18:30h

Santi Balmes (Love of Lesbian)
Santi Balmes (Love of Lesbian) | Xavier Mercadé
La banda de Sant Vicenç dels Horts Love of Lesbian ha sortit ben parada a les nominacions dels Grammy llatins d'enguany, anunciades avui mateix. Després d'haver guanyat ja un Grammy fa cinc anys a millor disseny de disc per El poeta Halley (Warner Music, 2016), el quartet ha aconseguit col·locar el nou àlbum V.E.H.N. (Warner Music, 2021) en tres categories. Així Love of Lesbian està nominat a millor àlbum de pop/rock, a millor cançó de rock (per "El sur" amb Bunbury) i a millor cançó de pop/rock (per "Cosmos"). No serà, però, fins a la gala del 17 de novembre, al MCM Grand Garden Arena de Las Vegas, que es resoldrà si finalment LOL es fa seus tots tres Grammys.


Però el quartet no ha estat l'únic grup català en ser nominat als Grammy llatins 2021. Un dels músics que n'ha resultat més exitós ha estat el barceloní Alizzz, nominat a millor productor de l'any, així com a millor enginyeria de gravació per a un àlbum, amb El madrileño (Sony Music, 2021) de C. Tangana. A més, al costat del popular artista madrileny, també es debat la millor cançó de pop/rock per "Hong Kong" i la millor cançó alternativa per "Nominao".

Per la seva banda, l'argentina resident a Barcelona Nathy Peluso ha estat també àmpliament nominada: a millor interpretació urbana -per "Nathy Peluso: BZRP Music Sessions, Vol. 36", que també li ha valgut la nominació a millor productor a Bizarrap-, a millor cançó de rap/hip-hop -per "Sana sana"-, a millor àlbum de música alternativa -per Calambre (Sony Music, 2020)- i a millor cançó alternativa -per "Agárrate"-.


Per últim, l'igualadí Jordi Savall ha estat nominat a millor àlbum de clàssica -per Beethoven: Révolution, Symphonies 1 à 5 (Alia Vox)-; i Marc Donés a millor disseny pel disc del projecte del seu germà Pau Donés, Jarabe de Palo -Tragas o escupes (Tronco Records, 2021).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Jordi Savall, Nathy Peluso, actualitat, Grammy llatins, grammy, Love of Lesbian, Jarabe de Palo, Alizzz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.