Estrenes

El Saüc en Flor s'alça ple de llum

Estrenem el primer clip de la banda altmaresmenca

| 13/10/2021 a les 11:30h

Saüc en Flor
Saüc en Flor
Poc abans del confinament, entre els paratges ombrívols de la serra del Montnegre i les valls de l'Alta Garrotxa, Genís Poch i Cassola (veu principal i guitarra), Carles Camps (guitarra i veu) i Gerard Avellaneda (contrabaix i veu) feien florir Saüc en Flor. La seva proposta musical, emmarcada en el concepte de 'beat silvestre', mescla el folk i les sonoritats més modernes, i combina els sons acústics amb els electrònics. Després d'un llarg treball tant compositiu com d'enregistrament a l'estudi, la formació ja ultima per a finals d'aquest mes la sortida del seu EP D'obaga (autoeditat, 2021). Nosaltres, però, ens avancem i us oferim un primer tastet d'aquest treball debut amb la cançó "Llu".


"Llu" és una delicat cant poètic que evoca els reflexos lluminosos de la natura. Enmig d'uns fins puntejos de dues guitarres acústiques i el terrenal suport del contrabaix, brollen veus que reciten plàcidament els versos i que lentament es van transformant en la serena melodia de la tornada. La cançó reflexiona al voltant de la incapacitat d'amagar-se i oblidar els problemes, les pors i les inseguretats; idea que culmina, tal com relata la tornada, en el lluïment de l'aurora i la llum, com a símbol de transparència amb què tot queda present i al descobert.

El videoclip, dirigit pel coreògraf malgratenc Quim Bigas, ens situa en una òrbita naturalista i convida a gaudir de l'entorn i de la vida. El clip narra la felicitat dels seus protagonistes en entrar en contacte amb la natura i amb les persones que els envolten. La cançó ha comptat amb la col·laboració vocal de la cantant Rocío Pinto i l'actriu i cantant Elena Terrats (Alexandrae), qui també participen al videoclip. El tema, igual que tot l'EP, ha estat enregistrat a Cardamomo Studio i ha comptat amb la producció d'Emili Bosch (b1n0) i la masterització de Jan Valls.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Saüc en flor, estrenes, beat silvestre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.