Estrenes

Florensa porta el fred de l'«Antártica»

Estrenem en exclusiva el nou videoclip en solitari del guitarrista de La Pegatina

El músic lleidatà debutarà el desembre amb l'EP 'Antártica'

| 04/11/2021 a les 14:30h

Miki Florensa
Miki Florensa | La Barberia Films
Estrenem en exclusiva el nou videoclip del músic lleidatà Miki Florensa, "Antártica". Conegut per ser el guitarrista de La Pegatina des de 2016, i pels seus orígens a la banda de mestissatge Möndo Loco, Florensa arrenca la seva carrera en solitari amb un primer EP autoproduït. L'àlbum, que duu per títol el nom del senzill que avui estrenem, juga amb la música tradicional llatinoamericana i el so urbà, per parlar de l'amor i les seves formes.

El projecte Antártica (Calaverita Records, 2021) compta amb cinc parts en què Florensa narra una història visual i musical sobre les diferents etapes d'una relació amorosa. La trama s'inicia amb la màgia que té tot allò que és fugaç -amb "Quiero darte (un poco más)"-, i continua amb com és de bonic coincidir a la vida amb algú que s'estima de veritat -"Contigo"-. Ara presentem la tercera part de la història, "Antàrtica", en què s'explora la dificultat de mantenir viva la flama de la relació.


A "Antártica", Florensa explica com dos científics enamorats es retroben, després d'un any separats per feina, a l'Antàrtida. Els càlids ritmes llatins de la bossanova que impregnen la cançó contrasten amb la freda Antàrtida, i en desfan el gel, a poc a poc, de la mateixa manera que es desfà l'amor entre els dos amants. ​El videoclip que l'acompanya està enregistrat a les salines del Puerto de Santa Maria (Cádiz), i amb el mateix Florensa i l'actriu Zule Astillero com a protagonistes. L'audiovisual és a càrrec de La Barberia Films, qui també ha dirigit la resta de videoclips d'aquest EP gravat a El Tercero Studios de Barcelona.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Florensa, Antártica, La Pegatina, Miki Florensa, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.