Sona9

Música urbana i espardenyes: Lal'Ba arriba al Sona9 d'iCat

El programa s'emet aquest dilluns a les 10 de la nit

Aquest és el cinquè i darrer episodi dedicat als finalistes de l'actual edició del concurs Sona9

| 31/10/2021 a les 14:00h

Lal'Ba
Lal'Ba | Carles Rodríguez
Demà és dilluns i torna la rutina setmanal, però de nou gaudirem d’una bona dosi musical amb el programa Sona9 d’iCat. L'espai radiofònic, conduït per Lluís Gendrau, repassarà l'actualitat del concurs de bandes emergents organitzat pel Grup Enderrock, a més de posar el focus d'atenció en formacions amb novetats discogràfiques.

Durant aquestes setmanes, el programa ha acollit els directes dels finalistes del Sona9. En aquest cinquè i darrer episodi especial, s’escoltarà l’actuació gravada a la sala Salamandra del grup de fusió urbana Lal’Ba, procedent d’Olesa, i se’n descobriran les influències.
 
Des dels peus de Montserrat, el duet Lal’Ba, format per l’Alba Soler i el Ferran López, aposta per una música quotidiana i no agressiva. Diuen que fan la música que els surt de dins, i ho demostren amb lletres originals i iròniques, directes i sorprenents a la recerca d’un so fresc i propi. Els seus temes, fruit de mesos de treball i esforç col·lectiu, exploren estils llatins, com la cúmbia o el merengue, amb una gran influència de la música urbana i l’arrel mediterrània, i una posada en escena colorista.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Lal'Ba, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.