Sona9

Vine a la gran final del Sona9

La cantautora Crisbru, la banda rockera de Dan Peralbo i el trio de pop Microhomes actuaran a la final del #21Sona9

Se celebrarà el 17 de novembre a la sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat

També hi actuarà Les Buch, l’explosiu grup de punk-rock guanyador del premi Joventut 2020

Crisbru, Dan Peralbo i Microhomes arriben a la final del Sona9

| 05/11/2021 a les 18:30h

Crisbu, Dan Peralbo i Microhomes, finalistes del Sona9 2021
Crisbu, Dan Peralbo i Microhomes, finalistes del Sona9 2021 | Carles Rodríguez
El proper 17 de novembre se celebra la final del concurs Sona9 2021 a la sala Salamandra (L'Hospitalet de Llobregrat). A partir de les vuit del vespre podrem escoltar en directe els finalistes d'enguany i conèixer-ne el guanyador. L'entrada serà gratuïta, amb inscripció prèvia.

Dels cinc classificats als concerts preliminars, Crisbru (pop d’autor, Barcelona), Dan Peralbo (power-rock, Barcelona-Torelló) i Microhomes (pop, Barcelona) actuaran a la final, mentre que La Fera (reggae-ska, L’Hospitalet de Llobregat) i Lal’Ba (música urbana, Olesa de Montserrat) han quedat descartats. Així ho va decidir el jurat del certamen, organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio i TV3, que va seguir de prop els finalistes després de fer un stage de producció de directe a la Casa de la Música de L’Hospitalet, on van musicar un poema i van versionar un tema en català, i també als Bucbonera Studios de Caldes de Montbui, on van enregistrar una cançó original amb producció de la cantautora Joana Serrat i l’enginyer de so Tomàs Robisco.

Dimecres 17, a les 19:30h s'obriran les portes de la sala Salamandra i a les 20h començarà la gran final. Posteriorment, s'hi podrà escoltar l'actuació de Les Buch, la banda de punk-rock guanyadora del Premi Joventut en l'edició de l'any passat del concurs. Si no pots venir presencialment a la sala Salamandra, la final del #21Sona9 es podrà seguir en directe a través d'iCat. També, s’emetrà un programa especial dedicat al Sona9 al canal 33, amb un concert en directe de cadascun dels cinc seleccionats.
 
IMPORTANT
Per poder accedir al concert es requerirà el passaport COVID de cada assistent (es pot sol·licitar a través de La Meva Salut) + DNI.

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Dan Peralbo, Crisbru, Final Sona9 2021, Sona9 2021, Sona9, Microhomes, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.