Videoclips

Els Catarres tornen brillant com «Diamants»

Després de 3 anys de silenci discogràfic, el grup anuncia el cinquè disc d'estudi

Presentaran l'àlbum en directe el 22 d’abril al Sant Jordi Club, la sala que va acollir el seu darrer concert

El secret de l'èxit dels 10 anys d'Els Catarres

| 26/11/2021 a les 12:00h

Els Catarres
Els Catarres | Crema
El grup d'Aiguafreda i Centelles Els Catarres retorna amb “Diamants”, una nova cançó que planteja un canvi musical per a la banda. Aquesta cançó també dona títol al seu pròxim treball, que veurà la llum a principis de 2022. "Diamants" ens parla del valor de les coses senzilles, com les mirades carregades de sentiments. 


Sota la producció habitual de David Rossell i les mescles de Roger Bosch, Els Catarres ha provat un estil més electrònic rere sintetitzadors i efectes vocals amb una tornada èpica que, amb la veu de Roser Cruells, manté, tot i així, l'essència del so del grup. La cançó neix durant el confinament de la mà de l'Èric Vergès en la part musical, i ha evolucionat en el si del grup amb textos i idees, com un fragment que Jan Riera va escriure el dia que va néixer la seva filla.

Els “diamants als ulls” que canta el trio representen les coses senzilles que alhora són les que més gaudim, fent que la vida es converteixi en una muntanya russa d'emocions. “Diamants és un instant de connexió entre dues persones. És la cosa més senzilla, però a la vegada més valuosa: mirar als ulls de qui estimes”, declara Els Catarres. El clip, dirigit pel realitzador valencià Pau Berga i la productora Crema, ens transmet com el món real, representat amb el color blanc, acaba convivint amb moments plens de llum i color, que tenen gran valor i no són materials.

Els Catarres han anunciat que presentaran el disc el dia 22 d'abril al Sant Jordi Club, dins l'edició del Cruïlla Primavera. Es poden comprar les entrades aquí.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Els Catarres, actualitat, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.