Festivals

Blaumut, Els Pets o Suu celebraran la desena edició de l'Strenes

El festival gironí commemora una dècada de concerts del 26 de març a l'1 de maig

El concert inaugural serà a càrrec de Delafé y Las Flores Azules que es retrobaran de nou després de set anys

Durant el mes de maig, a més, per primera vegada es programaran diversos concerts a Barcelona

Delafé y Las Flores Azules torna als escenaris amb l'Strenes

| 14/12/2021 a les 09:45h

Blaumut al festival Strenes
Blaumut al festival Strenes | Xavier Mercadé
El festival Strenes de Girona celebrarà la desena edició del 26 de març a l'1 de maig de 2022. De moment, ja han avançat una vintena dels artistes amb qui comptaran per l'aniversari, com Els Pets, Blaumut, Suu o Els Catarres. A més, i per primera vegada, el festival ha programat alguns concerts a la ciutat de Barcelona el mes de maig, anunciant les actuacions de Doctor Prats i Magalí Sare.

El concert inaugural, el 26 de març, serà a càrrec de Delafé y Las Flores Azules, que es retrobaran dalt de l'escenari per celebrar el vintè aniversari de la formació. Durant el mes d’abril, l’Auditori també acollirà les respectives presentacions de Blaumut, Els Catarres, Sergio Dalma, Jorge Drexler i Coque Malla.

Al teatre Municipal de Girona s’hi podrà gaudir dels concerts de Sau30, Ramon Mirabet, Macaco i Marina Rossell; i a La Mirona de Salt dels de Ginestà, Lágrimas de Sangre, Agua Bendita i Leon Benavente. Per la seva banda, la formació Habla de mí en presente pujarà a l'escenari al centre cívic La Mercè. Per tancar el mes d’abril, a la Catedral de Girona hi actuaran Dorian, Els Pets i Suu. La resta de la programació es descobrirà a partir del mes de febrer, però des d'avui mateix a les 20h, ja es poden adquirir les entrades d'aquesta desena edició del festival. 

L'Strenes arriba a la ciutat comtal
El festival enguany s'ampliarà a Barcelona, on s'hi ha programat la presentació del nou treball d’estudi dels festius Doctor Prats a la sala Razzmatazz; Magalí Sare al Petit Palau presentant el nou disc, i Tribade, que pujarà dalt de l’escenari de la sala Apolo per presentar el segon àlbum -i primer com a duet-.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Strenes, Els Pets, Suu, Blaumut, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.