Estrenes

Geri qüestiona «I si la ruptura forma part de la relació?»

Estrenem en exclusiva el nou videoclip del músic garrotxí

| 03/02/2022 a les 10:00h

Geri
Geri
Geri és un artista autoproduït de Les Planes d'Hostoles, una de les noves veus de l'onze titular de la música urbana que vam presentar el juliol. Després del seu àlbum debut titulat Està bé estar malament (autoeditat, 2021) amb l'artista de Torroella de Montgrí Sangaku, el cantant ha anat publicat diversos senzills en solitari. Enguany, pretén consolidar-se amb un nou treball, i n'estrenem en primícia el primer avançament en format videoclip: "i si la ruptura forma part de la relació?".


"i si la ruptura forma part de la relació?" és una cançó on Geri reflexiona sobre el joc adolescent d'enamorar-se de nou d'una persona, passant per un procés anterior d'haver tingut el cor trencat. En l'àmbit musical, la veu de l'artista sona al costat d'un loop de guitarra amb una energia melancòlica. Encara que amb tot plegat pot semblar una cançó trista, Geri manté un missatge més aviat positiu i tendre davant la idea de poder continuar la seva relació: "I qui m'ho havia de dir, ens hem tornat a trobar", versa la lletra.

El videoclip ha estat dirigit per Miki Lloret, integrant del projecte Massaviu, amb Jordi Palau com a operador de càmera, qui ha treballat en videoclips de Lluc Planas. En el vídeo, han volgut narrar un somni on Geri es queda sol el dia del seu aniversari i, en despertar, veu que la gent que l'estima torna a ser al seu costat per celebrar-ho. En la direcció d’art han comptat amb Eloi Rocamora, membre d’Entresol2na, i Michel París -qui ja havia treballat en altres treballs de l'artista- s'ha encarregat de la foto fixa. 

""i si la ruptura forma part de la relació?", a més, continua la història d'un anterior senzill seu, "T'enyoro": "Aquella cançó parla, òbviament, de l’enyorança, ja que estava en les primeres etapes de la ruptura", explica Geri. "Ara estic en una etapa de desig: poder tornar als braços d’aquella persona. També estic agraït de com ho estic portant psicològicament, ja que, a més de poder-ho viure, ho puc explicar". 


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Geri, Miki Lloret, músiques urbanes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.