Estrenes

Eloi Duran imagina l'amor dels planetes a «El conte de Mart»

Estrenem en primícia el videoclip d'avançament del seu pròxim EP, 'El que veig quan miro'

Eloi Duran accepta que no hi ha «Res a fer» quan arriba el final

| 26/01/2023 a les 10:00h

Eloi Duran al videoclip «El conte de Mart»
Eloi Duran al videoclip «El conte de Mart» | Sergi Sàrria Marín
El cantautor tarragoní Eloi Duran va debutar en la música a finals de 2021 amb l'EP Sonder (autoeditat), un treball de quatre cançons d'atmosfera íntima, tranquil·la i personal, que deixava reposar lletres plenes de metàfores. Ara, el músic ja treballa en un segon EP, El que veig quan miro, previst per a la primavera. Avui estrenem el videoclip del primer avançament: "El conte de Mart".


"El conte de Mart" segueix la tendència d'un pop electrònic pausat que ja prenia el darrer senzill de Duran "Res a fer", i aborda de forma metafòrica un moment vital de l'artista. "Aquesta cançó la vaig escriure quan tenia 19 anys i estava descobrint la meva sexualitat. La lletra parla d'aprendre a estimar lliurement i deixar que passi el que hagi de passar", explica l'autor. A través de tres dels astres del nostre sistema solar -Venus, Mart i Neptú-, el tarragoní teixeix el missatge de la cançó: "El tema es camufla en les històries de diferents planetes i com els han ensenyat que han d'estimar d'una manera concreta, però no són capaços de fer-ho perquè necessiten trobar la seva pròpia manera", resumeix.

El videoclip, dirigit per Irene Margalef, mostra a Eloi Duran encarnant els tres planetes protagonistes, "cadascú en el seu món particular i amb les seves limitacions emocionals, que es materialitzen a través dels accessoris que porten", afirma Margalef. Acompanyats per un narrador que ajuda a cohesionar el videoclip, Margalef conclou que cada planeta "fa el seu viatge emocional per alliberar-se dels impediments que no els permeten estimar com necessiten i acaben ballant el mantra de la tornada des del lloc que desitjaven".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Eloi Duran, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.