ESTRENES

Les ombres de Land of Coconuts a «Surt del meu cap»

Estrenem el primer avançament de 'Vɘritats', el tercer disc de la banda barcelonina

| 24/02/2022 a les 14:00h

Fotograma del clip «Surt del meu cap»
Fotograma del clip «Surt del meu cap» | Adam Yadlovskyi
Amb deu anys de trajectòria a les espatlles i dos discs enregistrats, aquesta primavera Land of Coconuts presentarà Vɘritats (Right Here Right Now, 2022). Aquest serà el tercer treball de la banda, marcat per l'aproximació a un terreny més electrònic, sense perdre la contundència de les guitarres. Avui estrenem "Surt del meu cap", el primer avançament d'aquest nou àlbum, que compta amb la col·laboració d'Irina Prieto.


Amb una estètica propera al cinema de terror, a "Surt del meu cap" la protagonista i la seva ombra -interpretades en el videoclip per Ariadna Colomer i Anna Climent-, viuen un conflicte entre els pensaments propis i els desitjos més obscurs. El videoclip, dirigit per Adam Yadlovsky, posa així imatges a una cançó que vol ser un retrat psicològic per abordar la violència de gènere. 

Lands of Coconuts narra aquesta decidida mirada sobre la realitat a cop de rock. A "Surt del meu cap" demostra que el seu so segueix marcat per enèrgiques guitarres i l'ús de sintetitzadors, que en aquest nou tema esdevenen omnipresents. Després de superar els entrebancs de la pandèmia, la banda va entrar a Medusa Estudio l'any passat per gravar Vɘritats, el tercer disc d'estudi que sortirà a la llum aquesta primavera.  


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, land of coconuts, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.