Llistes

Quines han estat les cançons més radiades d'aquest mes?

«Diamants» d’Els Catarres, «T’he trobat a faltar» de Buhos & En Tol Sarmiento, i «Ho tenim tot» de Joan Dausà encapçalen la llista ultimada per l'Apecat

El TOP30 comprèn els temes més escoltats a les ràdios entre el 14 de gener i el 10 de febrer

| 28/02/2022 a les 10:00h

Els Catarres
Els Catarres | Crema
L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenten cada mes dues llistes: una amb les cançons més radiades en català i l'altra amb les cançons que més han sonat d’artistes editats per companyies catalanes al marge de la llengua. 
 
“Diamants” d’Els Catarres segueix estant al capdavant a les ràdios d’aquest mes de febrer. També mantenen la seva posició Buhos i En tol Sarmiento amb el tema “T’he trobat a faltar”. Qui ha escalat amb rapidesa a les principals posicions és Joan Dausà amb “Ho tenim tot”, que ha passat de la sisena posició a tancar el pòdium. 
 
Per la seva banda, “El boig de la ciutat 30 anys” de Sopa De Cabra i “Tot és més fàcil” de Sara Roy amb Miki Núñez, es mantenen el TOP5 (en la quarta i cinquena posició). Encara que “Petar-ho” d’Oques Grasses ha caigut dues posicions (passant a la sisena posició), la banda fa entrar entre les cançons més radiades d'aquest mes, en la setena posició, el tema d'“Elefants”. També, s’hi destaca “Et prometo” de Porto Bello que des de la 19a posició, es col·loca dins del TOP10.
 
A més, a la llista d’aquest mes s’incorporen nous temes: “El que vull” de Blaumut; “Per ser feliç” d’Els Amics de Manel; “Somni” Ginestà; “Universal” de Dorian amb Suu; “Cada cop que em mires” de Julieta; “Per què no balleu?” de Vienna amb Adrià Salas; i “Sempre tornes” de Maria Jacobs. Dins del TOP15 es mantenen “Famílies” de Landry El Rumbero; “Seguirem” de Manu Guix; “Ficció” de Blaumut; “Sóc la d’ahir” de Samantha; i hi escala “Jean-Luc” d’Els Amics De Les Arts amb Pablo López; i retorna, des de l’estiu, “Oceà” de Roba Estesa al TOP30. 
 

Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, Buhos + En Tol Sarmiento, Els Catarres, actualitat, les cançons més radiades, APECAT, llistes, Buhos, H, Joan Dausà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.