Actualitat

Mor Jordi Richart, guitarrista d'Arthur Caravan

El músic ha mort a Alcoi als 42 anys

| 07/03/2022 a les 14:15h

Jordi Richart
Jordi Richart | Arxiu
Jordi Richart, guitarrista i membre fundador de la banda alcoiana Arthur Caravan, va morir aquest diumenge, als 42 anys, en no poder superar un càncer. Amb el grup alcoià, Richart solia tocar la guitarra, però ocasionalment també agafava el baix i altres instruments.

“Tocàvem junts des d’abans d’Arthur Caravan. Havíem estat a Jalea Real i ell també va participar al disc d’Ix, tot i que no en formava part. Es pot dir que érem amics de tota la vida”, recorda el vocalista de la formació, Pau Miquel Soler. Richart també era el compositor d’algunes de les melodies del grup: “La música de 'Menjars al llit, somnis a la taula', que és una de les més representatives, era seva”, desvela Soler.


La mort de Richart impedirà un retorn immediat d’Arthur Caravan, en stand by des de fa més de cinc anys. “Ens van proposar tornar a fer l’espectacle Si t’arriba un dematí i havíem acceptat. El Jordi acabava de superar un càncer de gola i vam pensar que era una cosa bonica tornar a ajuntar-nos per tocar. Però clar, hem acabat dient que no. No podem fer-ho”.
Especial: Obituari
Arxivat a: Enderrock, obituari, Arthur Caravan, Jordi Richart, actualitat, edrvalencia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.