ESTRENES

Quin fandango, el de Pere Romaní!

Estrenem el clip de «Tot té remei», avançament del disc 'Harmònic'

| 14/03/2022 a les 15:30h

Pere Romaní
Pere Romaní
A l'acordionista Pere Romaní l'hem escoltat en uns quants projectes destacats del folk català, i darrerament, liderant el projecte Romaní. El proper 17 de març publica el disc Harmònic (Segell Microscopi, 2022), però avui avancem en primícia el clip d'una de les cançons: "Tot té remei". 


Harmònic és el primer treball de Pere Romaní (Barcelona, 1981) com a solista i té un repertori totalment propi de gèneres de ball folk: cercles i xampanyes, xotis i valsos, polques i rumbes, balls plans i corrandes... Una de les peces és l'alegre fandango basc "Tot té remei", del qual presentem el videoclip. De fet, el repertori de la trikitixa (l'acordió diatònic basc) és un dels que ha interessat especialment a Pere Romaní, que ha tingut mestres com Iker Goenaga. El títol sona com una proclama optimista, però va també dedicat a la companya del músic, la Remei, "companya de vida i suport principal en les meves dèries musicals". En aquesta peça, com en d'altres del disc, acompanyen l'acordionista Héctor Beberide (guitarró) i Joan Tomàs (contrabaix), amb els quals forma el trio Romaní

A més de les peces que interpreta amb el seu trio, l'àlbum de Pere Romaní n'inclou d'acordió diatònic sol i a duo amb el percussionista Marc VallHarmònic es presentarà el proper 1 d'abril al CAT de Gràcia en el marc del festival Tradicionàrius, on també es presentarà un treball que el mateix músic ha publicat en paral·lel: el llibre de partitures 36 composicions, que recull les obres per a acordió diatònic que ha anat escrivint entre 1999 i el 2021.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Sons de la Mediterrània, estrena, estrenes, Romaní, Pere Romaní

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.