Estrenes

Lluc i Iglú tenen les «Galtes vermelles» per amor

Estrenem en primícia el nou tema de l'artista del Baix Montseny amb la col·laboració de la banda barcelonina

Lluc es queda pensant en el «Temps perdut»

| 13/04/2022 a les 10:00h

Lluc i Iglú
Lluc i Iglú
El 2019, l'artista de Santa Maria de Palautordera, Lluc, va decidir iniciar el seu projecte musical en solitari. Ara, amb dinou anys publicarà el seu segon àlbum, Benvolguda nostàlgia (Delirics, 2022), que sortirà a la llum el 29 d'abril. Avui, però, nosaltres estrenem en primícia un dels nous temes, "Galtes vermelles", que compta amb la col·laboració de la jove banda barcelonina Iglú.

"Galtes vermelles" és un tema que tracta la idea de l'amor, de l'enyorança del principi d'una relació i de la por que s'acabi. "Tant de bo es pogués estimar per sempre, tant de bo que l'amor fos en càmera lenta", versa la lletra. Musicalment, en aquest tema Lluc fa un salt de la música urbana amb què jugava al seu primer àlbum -De x vida (autoeditat, 2020)-, i sense abandonar-la, abraça la seva faceta més pop-indie. Manté, no obstant això, bases rítmiques i ballables que fan de "Galtes vermelles" una cançó festiva. El tema ha estat compost per Lluc i musicat per Marc Gelabert.

Al videoclip que acompanya la peça, es veu tant a Lluc com Iglú representant l'amor de joventut, però també la innocència i la infantesa que s'anhela a la lletra, acompanyats d'un grup de nens i nenes. "No vull que ens fem grans; que això duri per sempre", canta Lluc mentrestant. L'audiovisual ha estat dirigit per Miki Lloret de l'entitat creativa Massaviu i produït per Ensoldemà Films.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, iglú, lluc, actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.