actualitat

Marcel i Júlia han facturat el Disc Català de l'Any, segons Ràdio4

Avui s'ha anunciat que els oients de Ràdio4 consideren 'En òrbita' el millor disc de 2021

Marcel i Júlia: «La Terra ho sosté tot: necessitarem un lloc per brindar quan erradiquem altres problemàtiques»

| 14/03/2022 a les 16:45h

Marcel i Júlia
Marcel i Júlia | Michal Novak
Els oients de Ràdio4 han escollit En òrbita (Halley Records, 2021) com al Disc Català de l’Any. Aquest és el segon àlbum que presenta el duet Marcel i Júlia, ple d’experimentació i reflexió i, sobretot, de reivindicació ecologista. El guardó se li lliurarà en una gala a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el dilluns 28 de març a les 19h, on també actuarà el duet Arribar i Ploure.


 
L’àlbum del duet Marcel i Júlia s’ha imposat així, gràcies al vot popular, als altres nou discos finalistes: Origen (U98) de Beth; Estimant salvatge (U98) de David Ros; Parc (Hidden Track Records) de Ferran Palau; Ho tenim tot (Promo Arts Music) de Joan Dausà; Fotosíntesi (Halley Records) de La Fúmiga; Clamor (Fina Estampa) de Maria Arnal i Marcel Bagés; A tope amb la vida (Halley Records) d’Oques Grasses; La llei universal (Música Global) de Porto Bello; i Llepolies (Zoo Records) de Zoo.
 
El Premi al Disc Català d’Any de Ràdio 4 s’atorga des de fa ja més de quatre dècades (amb una primera edició el 1979). Al llarg d’aquests anys, l’han rebut Miki Núñez, Lluís Llach, Joan Manel Serrat, Quimi Portet, Sau, Gossos, Ja T'ho Diré, Antònia Font, Lax'n'Busto i Els Amics de Les Arts.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, ràdio4, disc català de l'any, Marcel i Júlia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.