Estrenes

Intana fa una mirada «Cap enrere»

Estrenem en primícia el senzill de l'artista barcelonina, avançament del nou àlbum 'Planeta nou'

| 17/03/2022 a les 12:45h

Intana
Intana | Juan Miguel Morales
La cantant i arquitecta barcelonina Núria Moliner publica aquest divendres el seu tercer treball com a IntanaPlaneta nou (Satélite K, 2022). El nou disc s'erigeix com un àlbum conceptual i utòpic, per esdevenir oasis en aquests moments en què la distopia es torna realitat. En descobrim una pista, abans que es publiqui l'àlbum, en forma del tema "Cap enrere".



Tot el nou disc explora la utopia i s'enfronta a l'ecoansietat i l’anàlisi del propi jo. A "Cap enrere", concretament, Moliner fila una lletra tant costumista com fantasiosa en què se situa en un trajecte en tren, mirant i perdent-se en el paisatge de la finestra, i anhelant una altra vida, un altre planeta: "I viure en un altre temps on tot era com abans", canta.

"El disc representa la meva manera de veure el món, d'intentar sobreviure i de viure amb coherència el meu dia a dia", explica l'artista. "Com que tot és tan distòpic, necessitava una utopia i la música pot fer aquesta funció perfectament. És com un refugi, i en aquest sentit, em semblava bonic crear alguna cosa que fos una utopia en si mateixa".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Estrenes, núria moliner, Intana

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.