Sona9

De Rosalia a Intana, al Sona9 d’iCat

El programa s'emet aquest dilluns a les 10 de la nit

| 20/03/2022 a les 14:00h

Rosalia
Rosalia
Demà és dilluns, torna la rutina setmanal i, de nou, gaudirem d'una bona dosi musical amb el programa Sona9 d'iCat. L'espai radiofònic, conduït per Lluís Gendrau, continua descobrint les noves fornades de grups novells, tot repassant les novetats discogràfiques més destacades.

Aquesta setmana ha sortit un dels discos més esperats de l’any: el tercer disc de Rosalia, titulat Motomami (Columbia Records, 2022), música urbana amb tocs llatins i cada cop menys flamencs. Al seu costat, descobrirem la utopia d’Intana amb el seu nou treball Planeta nou (Satélite K, 2022), el desordre harmònic de Lágrimas de Sangre i el nou àlbum de Blaumut Olímpica i primavera (U98 Music, 2022).

A més, s'escoltaran les darreres novetats de la banda urgellenca Bredda; del quartet alacantí Vienna; de la cantautora terrassenca Gemma Humet; del músic de Sant Feliu del Llobregat Ramón Mirabet; de la trompetista i cantant barcelonina Andrea Motis; del duet mataroní The Tyets; del trio de la vendrellenca Nerea Bassart; i de la cantant terrassenca Guineu.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Guineu, neresa bassart, The Tyets, andrea motis, ramon mirabet, Vienna, gemma humet, Bredda, blaumut, lagrimas de sangre, Intana, Rosalia, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.