Sona9

Doble ració de novetats al Sona9 de Catalunya Ràdio

Aquesta Setmana Santa s'emetran dos programes del Sona9 a Catalunya Ràdio

El primer serà aquest divendres a les 18 h i el segon el dilluns de Pasqua a les 16 h

| 15/04/2022 a les 14:00h

Dan Peralbo
Dan Peralbo | Juan Miguel Morales
La Setmana Santa ja és aquí i arriba amb moltíssimes novetats. Per aquest motiu, Catalunya Ràdio emetrà dos programes del Sona9. L'espai radiofònic, conduït per Lluís Gendrau, descobrirà alguns del candidats del #22Sona9 i repassarà de forma extensa totes les novetats dels guanyadors i concursants de les passades edicions del concurs.

El primer episodi, que s'emetrà aquest divendres a les 18 h, tindrà com a principal protagonista la 22a convocatòria del concurs Sona9, oberta fins al 15 de maig. S'hi descobriran alguns dels candidats més destacats i, a més, es repassaran els nous treballs dels guanyadors de les darreres edicions del concurs de bandes emergents.

El dilluns a les 16 h, s'emetrà el segon programa també a Catalunya Ràdio. En aquest segon programa especial de Setmana Santa, s'estrenarà en exclusiva una cançó del guanyador de la darrera edició, Dan Peralbo i el Comboi, que prepara el seu primer disc, Miris com t’ho miris. A més, també es parlarà sobre els nous àlbums que han presentat recentment els finalistes de l'edició passada i es descobriran més nous candidats d'aquesta 22a convocatòria.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sona9 de catalunya ràdio, Sona9 d'iCat, actualitat, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.