Actualitat

El fins sempre de Segonamà

La banda del Baix Camp diu adeu amb una gira de comiat

Segonamà: «'Erial' fa referència a un territori indòmit on és difícil que pugui néixer cap nova espècie»

| 23/03/2022 a les 17:00h

Segonamà
Segonamà | Gerard Cardona
El 2011 els components van decidir ajuntar-se i assajar cada divendres després de l’institut. D’aquí, va néixer el projecte Segonamà. Durant aquest temps el grup ha publicat tres discs d’estudi –l’últim ERIAL (Música Global, 2020)–, a més de diversos senzills com “Desplega la vela”, "Crida" amb Txarango i “Aquelles tardes”, entre d’altres. Ara, després de 12 anys de projecte i 250 actuacions, Segonamà posa punt final a la seva trajectòria professional.

“Els objectius es veien llunyans però tots s’han anat assolint treballant intensament. Més d’una dècada després mirem enrere i ens sentim plenament afortunats d’aquest camí que hem viscut i compartit amb vosaltres. Us volem donar immenses gràcies”, ha expressat el grup a les seves xarxes socials. Per acomiadar-se del seu públic, la banda ha anunciat una última gira i ha publicat un nou senzill: “No m’amago”. 
 

“Aquesta cançó reivindica els aprenentatges d’aquests anys i reflexiona al voltant dels prejudicis i l’opinió pública. En aquesta ocasió hem volgut recuperar la nostra festivitat sense perdre l’essència del darrer disc”, ha explicat la banda sobre el nou tema. L’últim senzill d’ambient festiu té un estil musical disco amb pinzellades de rhythm'n'blues, soul i funk. La cançó ha estat produïda i editada pel mateix grup. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, segonamà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.