Actualitat

L'Esmuc impulsa l'especialització musical amb els seus màsters

L'Escola Superior de Música de Catalunya ofereix una quinzena de titulacions posteriors al grau amb àmbits i especialitats ben diferents

| 25/04/2022 a les 18:30h
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, estudis musicals, esmuc, masters
L'entrada de l'Esmuc
L'entrada de l'Esmuc | Arxiu
L'Escola Superior de Música de Catalunya va néixer ara fa 21 anys amb la vocació de permetre als músics d'arreu del país especialitzar-se en un gran nombre d'àmbits del món de la música. Seguint aquest esperit fundacional, el centre ofereix 14 màsters i un postgrau per afavorir l'adquisició de coneixements i habilitats artístiques avançades que poden ser perfeccionats en posteriors estudis de doctorat. La inscripció per al pròxim curs estarà oberta fins al 23 de juny.

Com a gran novetat d'enguany, destaquen els nous programes en tres màsters. Un d'ells és el d'interpretació de Flamenc, el primer d'aquesta mena en tot l'Estat i que aprofundeix en la pràctica interpretativa de diversos instruments com guitarra, cant, baix, piano, instruments de vent, de corda fregada i percussió. Paral·lelament, el màster de Recerca musical presenta un nou pla d'estudis enfocat a generar nou coneixement al voltant de la diversitat de pràctiques musicals i manifestacions culturals existents. També es renova el màster de Direcció i gestió de centres educatius artístics, que esdevé una oportunitat de formació i millora professional d'aquelles persones que vulguin afrontar els reptes que suposen aquests tipus de centres.

A més dels tres màsters citats, l'Esmuc ofereix altres màsters englobats en diferents àrees d'estudi: la interpretació, amb els màsters oficials de Música Clàssica i Contemporània, Antiga (en col·laboració amb la UAB), Jazz i Música Moderna i Lied; l'estudi i la recerca, amb els màsters oficials de Música com a art interdisciplinari (en col·laboració amb la UB), i Flamencologia, i, finalment, els màsters propis de Composició de Bandes Sonores i Música per a mitjans audiovisuals, Pedagogia per a músics, MusicoteràpiaManagement i producció musical i el postgrau d'Arts escèniques i acció social.
 

Els programes de màster de l'Esmuc es confeccionen a partir d'un estudi exhaustiu del sector musical, per així donar resposta a les necessitats formatives i d'especialització dels diferents àmbits professionals de la música. Els plans d'estudi ofereixen un equilibri entre les competències pràctiques i un alt nivell acadèmic que permet a l'estudiant adquirir un alt grau de coneixements en cada àmbit formatiu. La inscripció a tots els estudis ja està disponible al web del centre i romandrà oberta fins al 23 de juny.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.