Sona9

Antònia Font, el retorn més esperat, al Sona9 d’iCat

El programa s'emet aquest dilluns a les 10 de la nit

| 27/03/2022 a les 14:00h

Antònia Font
Antònia Font | Juan Miguel Morales
Demàés dilluns, torna la rutina setmanal i, de nou, gaudirem d'una bona dosi musical amb el programa Sona9 d'iCat. L'espai radiofònic, conduït per Lluís Gendrau, continua descobrint les noves fornades de grups novells, tot repassant les novetats discogràfiques més destacades.
 
Després de gairebé una dècada de silenci, la mítica banda mallorquina Antònia Font
reapareix amb un disc nou, Un minut estroboscòpica (Primavera Labels, 2022). De fet, les noves cançons de Pau Debon i Joan Miquel Oliver segueixen farcides de surrealisme pop. A més, en la nova entrega del Sona9 també s'hi degustarà el nou pop britànic del reusenc Joan Masdéu amb el disc Els dies que vindran (Satélite K, 2022), l’àlbum de la rapera valenciana JazzWoman, Atlantis (Propaganda pel Fet, 2022) i el folk del segle XXI de l’OMAC amb el treball Trencadís (Propaganda pel Fet!, 2022).
 
A més, s'escoltaran les novetats de l’artista de Sant Quirze del Vallès Anna Andreu; del grup reusenc Plombiers; de la cantant de la Ribera Baixa Tesa; del trio valencià de pop, hip-hop i música electrònica Cactus; la banda de Masnou i Barcelona Lágrimas de Sangre; i el raper terrassenc Lildami.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sona9 icat, Antonia Font, Pau Debon, joan miquel oliver, Jazzwoman, Joan Masdéu, anna andreu, Plombiers, Tesa, Cactus, Lágrimas de Sangre, Lildami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.