Estrenes

El buit innombrable d'Ölivia Musyk i Tarta Relena

Estrenem en primícia «La xarranca», el primer senzill de l'àlbum debut del duet martorellenc

La segona florida d'Ölivia Musyk

| 06/04/2022 a les 09:30h

Ölivia Musyk
Ölivia Musyk | Arxiu
El duet que conformen Clàudia Balletbó (veu) i Isabel Archs (violí i piano), Ölivia Musyk, va arrencar el 2021, quan van publicar l'EP Antich Ventura (autoeditat, 2021). Ara, prepara una segona tirada de tres cançons titulada Clamare, que juntament amb les cançons de l'anterior EP conformaran el seu debut discogràfic, Antich Ventura—Clamare (autoeditat, 2022). Abans, però, us avancem en primícia "La xarranca", el primer el senzill d'aquesta nova fornada de cançons, que compta amb la col·laboració de Tarta Relena.


"La xarranca" és un cant tel·lúric i cristal·lí que la cantant Clàudia Balletbó entona juntament les curoses veus de Tarta Relena. A través de les sonoritats misterioses del violí, els dos duets van teixint lentament les melodies vocals per a endinsar-se en un estil de cançó d'autor íntim, introspectiu i que reflexiona al voltant de la pèrdua, el buit i el dol. Segons les artistes, el tema "posa llum sobre els paranys culturals que utilitzem per evadir-nos innocentment de tota noció de mort" i, per tant, evita mencionar aquells mots innominables que condueixen cap a la mort.

Aquest àlbum de dues cares sortirà el dia 5 de maig, coincidint tant amb la sortida de Clamare (autoeidtat, 2022) com a EP en solitari i amb la seva actuació al Harlem Jazz Club, dins Festival Barnasants. A més de la col·laboració de Tarta Relena, en aquest treball també hi canten Marina Herlop The Bird Yellow, i compta amb la complicitat de Borja Ruiz a la producció musical, Mariona Ibáñez Balletbó a la direcció escènica, Ignasi Àvila Padró al capdavant del disseny gràfic i Òscar Garrobé a la producció i creació de directe.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, tarta relena, actualitat, ölivia musyk

COMENTARIS

Fantàstic

Ton T, 06/04/2022 a les 11:26

Música que arriba al cor.

atenció

Anònim, 07/04/2022 a les 09:53

molta atenció perquè fan bones cançons aquestes!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.