VERKAMI

La segona florida d'Ölivia Musyk

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El duet Ölivia Musyk vol culminar el seu primer treball discogràfic, 'Antich Ventura - Clamare', que aborda el dol

El grup del Camp de Tarragona Plombiers prepara 'El Club dels Covards', el seu segon disc

| 19/02/2022 a les 14:00h

Ölivia Musyk
Ölivia Musyk
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: Clamare, la cara B del debut d'Ölivia Musyk, i el segon àlbum de PlombiersEl club dels covards.

ÖLIVIA MUSYK
Antich Ventura - Clamare és el primer treball d'Ölivia Musyk, el duet format per Clàudia Balletbó (veu) i la Isabel Archs (violí i piano). La cara A d'aquest projecte, Antich Ventura, va veure la llum la primavera del 2021 en forma de senzills, i Clamare, la cara B, es publicarà la primavera del 2022. La segona part de l'àlbum constarà de tres peces que articulen la necessitat de prolongar l'adeu i comptarà amb la col·laboració de Marina HerlopThe Bird Yellow i Tarta Relena.


Per poder completar el projecte Antich Ventura - Clamare, Ölivia Musyk ha iniciat una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami. La formació recompensarà els mecenes, segons la seva aportació al projecte, amb algun tipus d'obsequi: des de la descàrrega digital de l'àlbum fins a un concert acústic privat.
 

PLOMBIERS
Plombiers és un projecte nascut a principis de 2017 a Reus. Després que el gener del 2020 publiqués el primer llarga durada, L'inefable moment (autoeditat), ara ha volgut llençar el segon disc en un projecte més ambiciós musicalment i tècnic. El club dels covards estarà format per 10 cançons cuinades a foc lent durant la pandèmia on s'aborda el fracàs, la frustració, la derrota o la marginació.


Per poder fer realitat El club dels covards, Plombiers ha engegat un Verkami. Els mecenes que hi col·laborin rebran, amb relació a la quantitat aportada, des d'un disc físic fins a un concert privat amb equip de so.
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, Plombiers, Ölivia Musyk

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.