Actualitat

Enderrock Sona d'abril amb Suu i Gemma Humet

Dilluns 11 d'abril presentem el número 331 d'Enderrock amb una entrevista i concert acústic de la cantant barcelonina Suu

A més, escoltarem en directe el nou treball de Gemma Humet, 'Rere tot aquest fum'

Suu, Antònia Font i Cabot són portada dels dos números d’Enderrock d’abril

| 06/04/2022 a les 18:30h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dilluns 11 d'abril, Suu i Gemma Humet ens acompanyaran en l'Enderrock Sona d'abril per a presentar-nos els seus respectius nous treballs. El showcase –que també es podrà seguir en streaming– començarà a les 19:30 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 331 d'Enderrock, quecompta amb Suu en portada. Per poder gaudir de l'acte de manera presencial, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30 h començarà l'Enderrock Sona amb el concert de Gemma Humet, que mostrarà en directe el seu Rere tot aquest fum (Satélite K, 2022). Tot seguit, la cantant barcelonina Suu presentarà a el seu nou àlbum Karaoke (Halley Records, 2022).

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, antiga fàbrica estrella damm, gemma humet, suu, actualitat, enderrock 331, EnderrockSona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.