SONA9

Pòquer de novetats al Sona9 d'iCat

El programa s'emet aquest dilluns a les 10 de la nit

| 01/05/2022 a les 14:00h

Els Pets
Els Pets | Michal Novak
Demà és dilluns, torna la rutina setmanal i, de nou, gaudirem d'una bona dosi musical amb el programa Sona9 d'iCat. L'espai radiofònic, conduït per Lluís Gendrau, continua descobrint les noves fornades de grups novells, tot repassant les novetats discogràfiques més destacades.

Aquest cap de setmana l'escena catalana ha celebrat un pòquer de novetats de primera línia, que es repassarà a l'episodi de demà. El nou disc d'Els Pets, titulat 1963 (RGB Suports, 2022), celebra els 60 anys dels tres components del trio amb una nova producció de Joan Pons per a un disc de guitarres. La veu revelació Magalí Sare publica un àlbum de vertigen, Esponja (Microscopi, 2022), amb una fusió de cançó, folk i pop d'alta intensitat i la col·laboració de Salvador Sobral. El grup festiu Doctor Prats arrenca una nova sessió de grans èxits amb Pel cantó bo (Música Global, 2022). I el guanyador del Sona9 2005, el bisbalenc Miquel Abras, celebra 20 anys de carrera amb un doble àlbum, Fent camí (U98 Music, 2022) amb col·laboracions i versions acústiques.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, miquel abras, doctor prats, Salvador Sobral, magalí sare, els pets, Sona9, Sona9 d'iCat, sona9 icat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.