ACTUALITAT

Rigoberta Bandini, Maria Arnal i Marcel Bagés, Ferran Palau i Maika Makovski guardonats als Premis MIN

Rigoberta Bandini es va endur el premi a millor artista i cançó de l'any per «Ay mamá»

'Parc' de Ferran Palau va ser considerat el millor àlbum en català del 2021

| 29/04/2022 a les 17:30h

Rigoberta Bandini
Rigoberta Bandini | Xavier Mercadé
Aquesta setmana el Navarra Arena de Pamplona ha acollit l'entrega de guardons de la XIV edició dels Premis de la Música Independent (MIN). La gala, organitzada per la Unió Fonogràfica Independent (UFi), va tenir diversos noms catalans entre els premiats, com són Rigoberta Bandini, Maria Arnal i Marcel Bagés, Ferran Palau i Maika Makovski.

Després de participar al Benidorm Fest, l'àlter ego musical de la barcelonina Paula Ribó, Rigoberta Bandini, s'ha endut dos Premis MIN: el Premi Amazon Music a la Millor Artista i el Premi Ràdio 3 a la Cançó de l'any per "Ay mamá". Per la seva banda, el Premi Institut Ramon Llull al Millor àlbum en Català va ser per Parc (Hidden Track Records, 2021) del músic de Collbató Ferran Palau, i la cantautora de Palma Maika Makovski es va endur el Millor Àlbum de Rock per MKMK (BMG, 2021).


El duet de Maria Arnal i Marcel Bagés va ser guardonat amb el Premi Ticketmaster al Millor Directe, i en va demostrar el perquè damunt de l'escenari, amenitzant la gala al costat de les actuacions de Chill Mafia, Rosario La Tremendita, Izaro amb Amaral i Baiuca. La gran triomfadora de la nit, però, va ser la cantant d'Úbeda Zahara que es va endur sis de les nou nominacions que tenia.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Premios MIN, rigoberta bandini, ferran palau, Maria Arnal i Marcel Bagés, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.