actualitat

Gandia vibra amb l'homenatge a Riba

Divendres passat es va commemorar el llegat del músic al Teatre del Raval de Gandia

Ha mort Pau Riba

| 03/05/2022 a les 15:30h

Trans/Riba al Teatre del Raval de Gandia
Trans/Riba al Teatre del Raval de Gandia | Xepo WS
El passat divendres 29 d’abril, el Teatre del Raval de Gandia va acollir un espectacle amb més d’una vintena d’artistes per homenatjar Pau Riba. El músic, traspassat el 6 de març, havia d’actuar al festival Hostes de Gandia i l’organització del cicle, LaCasaCalba, va decidir reconvertir el concert en un espectacle que repassés el llegat del palmesà: Trans/Riba.
 

Trans/Riba al Teatre del Raval de Gandia Foto: Xepo WS


De Mortimers, la banda amb què Riba havia de girar commemorant els 50 anys del seu emblemàtic Dioptria (Concèntric, 1970/1971), va encapçalar la nit al costat de Carles Dénia, els fills del músic -Àngel, Llull i Caïm Riba-, o el poeta Enric Casasses. “Encara estem vibrant amb l'energia de tot plegat”, comentava l’endemà De Mortimers a través de les seves xarxes.
 
L’espectacle es va anar filant, al llarg de dues hores, amb actuacions, recitals i performances que recuperaven les cançons i poemes més rellevants de Riba, entre les quals, és clar, no va faltar “Helena, desenganya’t”, corejada pel públic. Àngel Riba també es mostrava emocionat l’endemà amb l’homenatge que Gandia li havia fet al pare: “Ahir tots vam tocar el cel, inclús al Pau... gran nit plena d’emocions i sentiments hiperbàrics! Impressionants actuacions de tots els artistes que hi van participar interpretant poemes, cançons d’en Pau Riba”. 
 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Carles Dénia, Enric Cassasses, edrvalencia, Pau Riba, Gandia, Teatre del Raval de Gandia, De Mortimers, Caïm Riba

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.