Festivals

L'última hora de l'Acústica de Figueres

El festival, que se celebrarà de l'1 al 4 de setembre, anuncia les actuacions de Mariona Escoda i Lal'Ba i l'homenatge que farà a Pau Riba

Les confessions de Mariona, Triquell i Núria d''Eufòria'

| 24/08/2022 a les 14:30h

Mariona Escoda
Mariona Escoda | Juan Miguel Morales
Falta tot just una setmana perquè comenci l'edició d'enguany de l'Acústica, i el cicle encara tenia sorpreses amagades, entre les quals les incorporacions al cartell de Mariona Escoda Lal’Ba, a més de l’homenatge que es farà a Pau Riba. El festival, que arrencarà l'1 de setembre i s'allargarà fins al diumenge 4, deixarà enrere el format pandèmic de les Nits d’Acústica i retornarà amb tot l'esplendor original.

L'artista vallenca i guanyadora del programa de televisió de TV3 EufòriaMariona Escoda, s'afegeix doncs al cartell d'enguany, que es completa amb els noms d'Oques Grasses, Sopa de Cabra, Joan Dausà i Clara Peya, entre altres. Després d'haver guanyat el concurs, la cantant actuarà per primera vegada en solitari, al costat de la seva banda, al festival Acústica, el dia 4 de setembre, a les 18 h, a la rambla de Figueres.
 
Per la seva banda, la incorporació a la programació del trio d’Olesa de Montserrat Lal’Ba –semifinalista del Sona9 2021 i autor de la cançó de l’estiu d’Enderrock, “Quan arribi Lal’Ba”– substitueix el concert que havia d'oferir la cantant i corista de Rigoberta Bandini, Memé, -de baixa maternal-. 
 
Paral·lelament, l'Acústica ha anunciat que homenatjarà un dels grans referents de la música catalana, Pau Riba, que va traspassar el passat mes de març a causa d'un càncer de pàncrees. Cada dia entre concert i concert, en els tres escenaris –situats a la plaça Catalunya, la plaça Palmera i a la Rambla de Figueres–, sonaran únicament peces musicals de Riba.

Més enllà, d'aquestes novetats d'última hora, la programació d'enguany es configura tant amb artistes consolidats com emergents, tals com Els Catarres, Doctor PratsThe TyetsEl Petit de Cal ErilLa FúmigaLa Ludwig BandMaria JaumeHabla de Mí en Presente i Dan Peralbo i El Comboi, entre altres. 
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festivals, festivals d'estiu, Festival Acústica de Figueres, Pau Riba, Mariona Escoda, Lal'Ba, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.