Estrenes

Seikos s'uneix «Entre les branques» amb una desena de grups

Estrenem en primícia el videoclip d'aquest tema, inclòs en el darrer treball de la banda de Sant Feliu del Llobregat, 'Estival'

Seikos: «'Estival' és el resultat de proves i investigació»

| 15/06/2022 a les 11:30h

Seikos
Seikos
Ja han passat tres mesos des que la banda santfeliuenca Seikos va publicar el seu tercer treball Estival (Coopula, 2022). Ara, el grup està a res de retrobar-se amb el públic en els concerts i els festivals estiuencs i, per sort, amb la situació pandèmica controlada. Per a escalfar els motors, Seikos posa imatge al tema "Entre les branques", on col·laboren una desena de bandes amigues: Sense Sal, Mabel Flores, Arc de Triomf, PortobelloJoKBSetrill, Cronopios, Amics de Manel, La Plaga i Lasta Sanco. "És una manera d'ajudar-nos entre tots i fer comunitat amb els artistes d'aquí", explica el guitarrista de la banda, Asier García. Estrenem en exclusiva el clip que acompanya la peça.
 

Totes les col·laboracions amb què compta Seikos en aquesta cançó han fet que "Entre les branques" esdevingui un cant col·lectiu a l'amor propi, a entendre's i a acceptar les pròpies vulnerabilitats. Perquè, com versa la tornada, "igual que tu, busquem entendre'ns". I per fer-ho, Seikos i companyia s'emplenen de força i festivitat i canten des del seu vessant més pop mestís.
 
Al videoclip que acompanya "Entre les branques" apareixen tots els grups que hi col·laboren, com Sense Sal –que s'acomiada enguany–, Mabel Flores –una de les divuit propostes seleccionades pel Sona9 2019– o Arc de Triomf –que va debutar fa un parell d'anys amb el disc Nascuts per molestar (LCM Records, 2020)–. El clip ha estat idealitzat per la mateixa banda i guionitzat, produït i editat per Cosnu Prod.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Lasta Sanco, La Plaga, Amics de Manel, Cronopios, Setrill, Mabel Flores, sense sal, arc de triomf, Seikos, actualitat, estrenes, Portobello

COMENTARIS

Entre les branques

Esperança , 15/06/2022 a les 15:23

És un grup amb un repertori musical increïble. Es mereixerien més repercussió en general perquè la seva feina val molt la pena. Tenim aqui una mostra amb " entre les branques", però mireu tots els vídeos d, aquest àlbum... Una passada!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.