Estrenes

Crisbru arriba amb enyors i addiccions

Estrenem en exclusiva «Et trobo tant», el primer avançament del nou disc de la banda barcelonina guardonada amb el Premi Èxit del Sona9 2021

Dan Peralbo, guanyadors del 21è Sona9

| 14/07/2022 a les 12:00h

Crisbru
Crisbru | Juan Miguel Morales
La formació barcelonina Crisbru –liderada per Cristina Brugada–, classificada en tercera posició al Sona9 2021 i guardonada amb el Premi Èxit, decideix tirar endavant i crear el primer llarga durada titulat Addicta (Right Here Right Now, 2022), que veurà la llum el setembre. A través d'aquest disc, que ha rebut ajuda dels mecenatges de Verkami, el grup mostrarà amb tota la força i sinceritat algunes de les fases d'una addicció. Amb un to intimista, neix "Et trobo tant", el primer avançament que estrenem avui en primícia. 


 
"Et trobo tant" és una peça que parla de quan es trenca una relació i s'enfronten dos sentiments oposats: la ràbia i l'amor. "Tracta de poder estimar amb febleses i deixar-te ser una mica cruel de tant en tant", explica Brugada, que es nua i exposa la seva part més vulnerable i transparent: "Vull que quedi clar, per si un dia discutim, que t'estimo, però tinc merda a dins", versa la lletra. La productora INpulse, formada per Miquel Cuxart i Unai Eizagirre, ha estat l’encarregada de crear i produir el beat electrònic que acompanya a la cançó. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, premi èxit, Sona9, Crisbru, actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.