Estrenes

L'amor lèsbic i veïnal de Fera y Las Disidentes

Estrenem en primícia «La vecinita», avançament del nou disc de la formació

L'orgull queer català

| 14/07/2022 a les 13:30h

La Fera y Las Disidentes
La Fera y Las Disidentes
Fera y Las Disidentes és un projecte queer que rebutja les identitats binòmiques del gènere i les etiquetes. Amb molts anys a l'esquena dinamitzant l'escena underground barcelonina i l'activisme LGTBIQ+, la cantant Thaïs Cuadreny va engegar aquest nou projecte dissident que busca allunyar-se del mainstream. Avui, estrenem en primícia "La vecinita", tema d'avançament del seu àlbum debut.


"La vecinita" és un cant d'homenatge als amors lèsbics no monògams i també al barri de Sants. Tal com relata la cantant Thaïs Cuadreny, la cançó "representa les amigues, els vincles i les xarxes comunitàries als barris de Barcelona com a pilar de l'activisme transfeminista i LGTBIQ+". Deixant enrere el punk i la new wave d'altres cançons com "Mi novia queer", la formació s'endinsa en aquest tema en un registre totalment diferent, en què la cúmbia i les percussions llatines -interpretades per Cami López de Ketekalles- fan gala d'un tema plenament ballable i estival. 

El videoclip ha estat dirigit i muntat per Aarón Barreiro, mentre que la cançó ha comptat amb la gravació, masterització i teclats de Gerard Civat als Estudis Crema de Sants. A més de Cuadreny, Fera y Las Disidentes l'integren Ana Bonano (guitarra), Anadleehi (guitarra i segones veus), Nadia Lago Sáez (baix) i Jordi Farreras (bateria).
 

Fera i Anadleehi (Fera y Las Disidentes) Foto: Juan Miguel Morales

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, queer, la fera y las disidentes, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.