Verkami

Senyor Trap ho aconseguirà a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El projecte nascut a Manresa vol produir el segon àlbum

| 02/07/2022 a les 14:00h

Senyor Trap
Senyor Trap | Txus Garcia
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.
 
Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el segon disc de Senyor Trap.

SENYOR TRAP
Fa tres anys, a Manresa, va néixer Senyor Trap, un projecte que treballa dins de la música urbana, però que procura experimentar amb una varietat d'estils. Després que l'any passat Senyor Trap publiqués el seu primer àlbum, Antirap (autoeditat, 2021), tenia clar que allò era només el començament: el projecte vol créixer, tant en l'àmbit musical com el tècnic. Per això, la banda busca publicar el seu segon disc Donec perficiam (autoeditat, 2022), que narra la seva línia vital des del passat fins al futur i experimentant una sonoritat diferent de la que feia fins ara.


Per poder realitzar el pròxim treball, Senyor Trap ha engegat una campanya a Verkami. Els mecenes que hi col·laborin, i segons la quantitat aportada, podran adquirir, com a recompensa, des de l'escolta anticipada fins a un concert en privat, passant per uns adhesius amb el logotip de Senyor Trap, dues entrades, una totebag o una samarreta.

 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Verkami, Senyor Trap

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.